Coronavirus

Fra den 10. september er coronavirus ikke længere kategoriseret som samfundskritisk sygdom

Aktiviteter med Nordvest Safari

Har du interesse i et spændende naturarrangement, hvor en engageret naturvejleder er med til at give dig en fantastisk oplevelse?

14-02-2017Nyhed

Så har du mulighed for at byde ind på de 70 aktiviteter, som Nordvest Safari i samarbejde med Thisted Kommune udbyder i 2017.

Mere præcist køber Thisted Kommune adgang til 70 aktiviteter, som Nordvest Safari leverer. Aktiviteterne omfatter følgende temaer:

  • 35 aktiviteter skal styrke skolers, SFO’ers og dagsinstitutioners inddragelse af natur i undervisningen
  • 10 aktiviteter skal styrke inddragelse af natur i socialfaglige sammenhænge (asylcentre, væresteder m.m.)
  • 10 aktiviteter skal styrke ungdomsuddannelsernes (gymnasium, EUC, TUC m.fl.) inddragelse af natur i undervisning og aktiviteter
  • 15 aktiviteter skal supplere aktivitet ved større offentlige arrangementer, turismeaktiviteter og events (for eksempel Nationalpark Thy-dag, Naturens dag, World Cup i surf m.m.)


Aktiviteterne tilbydes i hele kommunen, fordelt over hele året.

Med dette samarbejde ønsker Thisted Kommune at styrke bosætning i kommunen, ligesom vi ønsker at synliggøre kommunen som attraktivt bo- og arbejdssted.

Om Nordvest Safari

Nordvest Safari er et kultur- og friluftscenter, der har til huse på Limfjordscentret i Doverodde, nær skov, fjord og Nationalpark Thy. Nordvest Safari udbyder pædagogisk naturvejledning og lærende friluftsaktiviteter i Nordvestjylland med naturformidling, unikke frilufts- og kulturoplevelser, høj grejkvalitet og sikkerhed.

Hvis du vil vide mere eller bestille et arrangement inden for et af de nævnte temaer, er du velkommen til at kontakte Michael Ruby (telefon 41 18 06 88) eller Thomas Kolding (telefon 21 61 24 21).

Du finder Nordvest Safari  på Limfjordscentret Doverodde Købmandsgård, Fjordstræde 1, Doverodde,  7760 Hurup

Kontaktinfo

Erhverv
THY-Huset
Tilstedvej 73
7700 Thisted

Telefon: 99 17 17 00

E-mail: erhverv@thisted.dk