Coronavirus

Fra den 10. september er coronavirus ikke længere kategoriseret som samfundskritisk sygdom

Fælleselevrådet vil have elever til at læse mere

Thisted Kommunes Fælleselevråd lancerede i marts en konkurrence, der skal få eleverne i 4. – 9. klasse til at læse flere bøger.

18-04-2017Nyhed

Den 23. marts udskrev Thisted Kommunes Fælleselevråd en konkurrence for alle kommunens 4.-9.-klasser. Konkurrencen går ud på, at alle elever i en klasse læser en bog efter eget valg, hvorefter klassen i fællesskab skriver et historie, hvor elementer fra flere at bøgerne indgår.

- Vi havde talt om, det var svært at få børn og unge til at læse bøger, men hvis vi kunne finde på at lave noget sjovt ud af det, kunne vi forhåbentlig få nogle flere til at læse en bog, fortæller Amalie Kristensen fra Thisted Kommunes Fælleselevråd.

Overnatning på Hurup Bibliotek
På samme måde som det skulle forbindes med noget sjovt at læse en bog, ville Fælleselevrådet udlodde en utraditionel præmie til vinderklassen.

- Vi blev hurtigt enige om, det kunne være sjovt at overnatte på et bibliotek, for det er jo ikke lige sådan et sted man plejer at være om aftenen. Heldigvis var Hurup Bibliotek med på ideen, så konkurrencens hovedpræmie, er altså en overnatning på Hurup Bibliotek, forklarer Emil Løgsted, formand for Thisted Kommunes Fælleselevråd.

Det er Fælleselevrådet, der i uge 19 finder en vinder af konkurrencen, som løber frem til og med d. 28. april.