Klub Thy i Aalborg og Aarhus

Har du hørt om Klub Thy? Og er du i tvivl om, hvad det er? Så læs mere om netværket for unge her.

Kvindelig surfer med surfbræt i solnedgang

Hvad er Klub Thy?

Kunne det ikke være smart, hvis vi som kommune havde et direkte talerør til de unge, som er flyttet fra kommunen for at studere? Og kunne det ikke være godt, hvis de unge tog fællesskabet fra Thy med sig til storbyen? Og at de kunne holde sig opdateret på, hvad der sker i Thy, og hvilke jobmuligheder de har efter studierne?

Lige netop derfor findes Klub Thy!

Klub Thy er et netværk og fællesskab for unge, der er flyttet fra Thy for at studere eller arbejde i enten Aalborg eller Aarhus. Alle unge med interesse for Thy er også velkommen i netværket. Netværket består af et online fællesskab på Facebook og en række sociale og faglige arrangementer, som de unge får helt gratis. Som en del af Klub Thy står de unge i første række, når virksomheder i Thy og Thisted Kommune giver dem viden om jobmuligheder, studiejob og praktik i Thy. Derudover kan netværket også bruges til stort og småt, som de unge kunne have lyst til at dele med hinanden.

Hvordan finder du Klub Thy?

Klub Thys omdrejningspunkt er to Facebook-grupper i hhv. Aalborg og Aarhus. Du kan finde Klub Thys Facebook-grupper her:

  • Klub Thy i Aarhus
  • Klub Thy i Aalborg

Det sker i Klub Thy

Klub Thy i Aalborg har eksisteret siden 2018 og Klub Thy i Aarhus fulgte trop ca. et år efter. Indtil videre har arrangementerne i Klub Thy bl.a. bestået af julebanko, virksomhedsbesøg, CV- og jobaften, brætspilsaften og besøg af blandt andet Bakkedal, som gav os et spændende indblik i tv-kampagnen ‘Fra os i Thy’.

Arrangementerne er for Klub Thy-medlemmer.

Gå ind på Facebook-gruppen og se det næste arrangement.

Kontakt


Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at komme i kontakt med Klub Thy? Kontakt Elisabeth Buhl Junget, der er konsulent i Teknik, Erhverv og Beskæftigelse i Thisted Kommune på mail: ebju@thisted.dk, tlf. 2046 9196. Eller kontakt koordinatorerne:

  • Dorte Toft Pedersen, tlf. 41161758
  • Louise Hove Sørensen, tlf. 40199526

Kontaktinfo

Erhverv
Skolegade 4C
7700 Thisted
Telefon: 99 17 17 00

E-mail: erhverv@thisted.dk
Opdateret 13-06-2022