Kulturrummet

KulturRummet er navnet på Thisted Kommunes nye kulturhus. KulturRummet er ikke et traditionelt kulturhus samlet i en bygning, men er i stedet en samling af nye og gamle kulturhuse, der samarbejder på tværs – inde og ude.

Et unikt kendetegn ved projektet er arbejdet med det grønne uderum i Christiansgave, der inddrages som en naturlig del af de kulturelle aktiviteter. KulturRummet giver desuden ungdomsmiljøerne i Thy et gavldigt løft – og bliver en base for talentudvikling, innovation og iværksætteri.

Den fysiske ramme er på otte hektar og omfatter parken Christiansgave, ungdomshuset URT, medborgerhuset Plantagehuset, Bibliotekerne i Thy og Musikskolen i Thy.

Her foregår en masse aktiviteter, og hvis du ikke allerede er med, håber vi at se dig snart. Måske har du endda en god idé, du lige mangler lidt hjælp til.

Vi er godt i gang med at skabe en ny kulturel dynamo, der leverer moderne og relevante kulturtilbud og samtidig understøtter og samarbejder med kulturlivet bredt set. Vi håber, du vil være med. Vi vil nemlig give kulturinstitutionerne nyt liv via et samlet, stærkt og synligt rum i bymidten ­– kun fantasien sætter grænser.

Oplev KulturRummet på kulturrummet.dk

Se nærmere på KPFs vinderprojekt: KulturRummet – en plads i byens hjerte

Kontaktinfo

KulturRummet
Tingstrupvej 13
7700 Thisted

Email: kulturrummet@thisted.dk

Telefon
99 17 28 28 – KulturRummets sekretariat
99 17 28 00 – Biblioteket i Thy
99 17 38 40 – Musikskolen i Thy
99 17 38 33 – Plantagehuset
51 38 13 13 – URT