CORONA >>>

Restriktioner forlænges til 7. februar-

Kulturprisen 2020

Kulturprisen uddeles i samarbejde mellem Kulturelt Samråd og Thisted Kommune. I 2020 bliver Thisted Kommunes Kulturpris uddelt for niende gang. Kulturprisen bliver uddelt den 28. august 2020 i Kultursalen på Tingstrupvej.
Hvem kan få Kulturprisen?

Kulturprisen gives til kulturelle ildsjæle, der har ydet en indsats inden for billedkunst, drama, musik, eller andet kunstnerisk område, og som samtidig tager initiativer, igangsætter og inspirerer på det kulturelle område.

Vi søger flere kandidater til årets kulturpris og opfordrer alle til at indsende kandidater til Kulturelt Samråd eller Thisted Kommune.

Fristen for indsendelse af kandidater er senest 1. august 2020 og forslagene sendes til Kulturelt Samråds forkvinde Anette Bjørndal ab@thisted.dk eller Helle Toftdahl Olesen kultur@thisted.dk, kulturkonsulent Thisted Kommune.

Til de fremragende og modige

Skulpturen, som gives til årets kulturelle ildsjæl, er skabt af kunstneren Zoran Luka, der i mange år var en aktiv del af Kirsten Kjær Museum. For at blive udvalgt som prismodtager skal man have:

  • Ydet en fremragende amatør- eller professionel indsats inden for billedkunst, drama, musik eller et andet kunstnerisk område.
  • Været med til at fremme og synliggøre kulturelle aktiviteter i Thisted Kommune.
  • Udvist kulturelle mod og nytænkning.
  • Taget initiativer og virket som igangsætter og inspirator på det kulturelle område.
Sidste år gik prisen til bandet Jonah Blacksmith.

Kontaktinfo

KulturRummet
Tingstrupvej 13
7700 Thisted

Email: kulturrummet@thisted.dk

Telefon
99 17 28 28 – KulturRummets sekretariat
99 17 28 00 – Biblioteket i Thy
99 17 38 40 – Musikskolen i Thy
99 17 38 33 – Plantagehuset
51 38 13 13 – URT