Seneste nyt om coronavirus

Seneste nyt om sundhedsberedskab i forbindelse med coronavirus (COVID-19).
Her på siden finder du de seneste informationer om coronavirus i Thisted Kommune. Vi håber at kunne give så god og relevant information som muligt, men lad os endelig vide om I skulle mangle noget. Og pas godt på hinanden rundt om i Thy ved at følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Vi vil give informationer efter behov på denne side samt på vores Facebook-side.

Seneste nyt

To elever fra Hurup er testet positive med COVID-19. Vi følger situationen nøje, og er i tæt kontakt med Styrelsen for Patientsikkerhed. P.t. bliver 70 lærere og elever testet og der forventes svar i løbet af weekenden i uge 37.

Affald og dagrenovation

Genbrugscentrene i Thisted, Hurup og Hanstholm fungerer efter normale åbningstider. I Thisted og Hanstholm er der desuden adgang med 24-7 ordningen. Hvis du ikke er tilmeldt 24-7 ordningen, så tilmeld dig. Husk desuden at holde afstand, spritte og og medbring gerne dine egne redskaber, handsker m.v. til at tømme affald af på centrene.

Der bliver samlet dagrenovation ind som normalt. Der er desuden sat bio-poser frem på paller ved Thisted og Hanstholm, og ved administrationen i Hurup, hvis du mangler dem.

Bibliotekerne er åbne

Bibliotekerne i Thisted, Hurup og Hanstholm er åbne igen. Der er personale, som kan lukke dig ind i de normale åbningstider og vi sikrer selvfølgelig, at der både er sprit og mulighed for at holde afstand. Du kan fortsat ikke benytte dig af selvbetjening udenfor åbningstiderne, men er naturligvis velkommen i den normale åbningstid. Bogbussen kører fortsat ikke.

Læs mere hos KulturRummet hvor du også finde de digitale lånemuligheder.

Børn med bekymringer

Hos Pædagogisk Psykologisk Rådgivning (PPR) kan børn, unge og forældre får råd og støtte til at håndtere den nye hverdag under corona-pandemien, som kan være svær for mange at håndtere.

Vi tilbyder anonym telefonisk rådgivning. Du kan ringe mandag – fredag i tidsrummet kl. 9.00 – 11.00 hvor du vil tale med enten en psykolog eller en pædagogisk udviklingskonsulent. Du vil blive tilbudt en kortere samtale. Har du brug for mere, vil du blive kontaktet af en medarbejder ved PPR. Dit navn og telefonnummer vil ikke blive registreret.

Kontakt os på telefon 99 17 20 62.

Dagpasning og 1. april ordningen

Alle dagtilbud fungerer med normale åbningstider.

Genoptræning (træning og rehabilitering)


Alt holdtræning er udskudt til uge 14. Borgere der kommer individuelt, men som er i gang med træning, er udskudt til uge 14. Nye borgere med genoptrænings- og eller rehabiliteringsbehov vil primært blive vejledt telefonisk.
Ved uopsætteligt behov for en genoptræningsindsats inden uge 14 tilbydes én undersøgelse og én instruktion. Ved tvivl kan du kontakte afdelingen på tlf. 99171982 i telefontiden 8.00 – 12.00 eller på traening@thisted.dk.

Hjemmepleje

Hjemmeplejen kører som normalt og alle borgere kan forvente at få de ydelser, de normalt modtager. Vil du vide mere, så kontakt enten område Nord eller Syd:
  • Hjemmeplejen Syd dækker i Bedsted, Snedsted, Koldby, Sjørring, Hørdum, Stenbjerg, Vorupør, Sundby, Hundborg, Hurup, Ydby, Boddum, Svankær, Lyngby, Dover, Gettrup, Vestervig og Agger. De kan kontaktes på telefon 99 17 43 60.
  • Hjemmeplejen Nord dækker områderne Thisted, Sennels, Hanstholm, Ræhr, Klitmøller, Frøstrup, Østerild, Øsløs, Vesløs og Hillerslev. De kan kontaktes på telefon 99 17 43 00.

Ledige og Jobcenter Thisted

Jobcenter Thisted holder lukket for personligt fremmøde, men alle funktionerne kører stadigvæk. Du vil stadig få udbetalt dine ydelser og suspenderingen omfatter ikke de funktioner, der gør, at du som borger kan få og opretholde et forsørgelsesgrundlag. Dvs. at det fortsat er muligt at melde sig ledig, søge kontanthjælp, uddannelseshjælp mv. på www.jobnet.dk

Hvis du ikke har mulighed for at ansøge digitalt, kan du anvende et ansøgningsskema (du må gerne kopiere oplysningerne over i dit eget brev). Brevet eller ansøgningsskemaet kan afleveres i postkasserne på rådhuset eller på jobcenteret. Du kan også tilmelde dig pr. telefon på tlf. 99174132.

OBS: Du skal ikke møde personligt op i jobcenteret, selvom det fremgår af de digitale vejledninger.

Rådgivning fra Rusmiddelcentret


Også Rusmiddelcentret kan tilbyde råd- og vejledning, samt afholde samtaler over telefon eller Skype. Du kan kontakte Rusmiddelcentret på telefon 99 17 25 60 – tryk 1 og aftale om du ønsker en samtale i telefonen eller evt. over Skype.

Ønsker du at komme i behandling skal du selvfølgelig ikke møde op, men bliver visiteret via telefon, Skype eller lignende.

Vær dog obs på, at behandlingsgarantien i denne periode desværre ikke kan blive overholdt. Hvis du allerede modtager behandling i form af samtaler og IKKE modtager medicin via Rusmiddelcenteret i Thisted, aftaler du med din behandler om dine samtaler skal være via telefon, Skype eller anden metode.

Sociale botilbud


De fleste sociale bofællerskaber og botilbud er åbne for besøg, der foregår udendørs.

Alle skoler i Thisted Kommune er igen åbne for alle klassetrin.

Ældrecentre

Ældrecentrene modtager besøg, der dog skal foregå udendørs. Du kan kontakte det enkelte center og aftale de nærmere omstændigheder for besøg.
 

Kontaktinfo

Ledelsessekretariatet
Asylgade 30
7700 Thisted
Telefon: 99 17 17 17
lese@thisted.dk

Åbningstider:

Man. - ons.
08.00 - 15.00
Tors.
08.00 - 17.00
Fre. 08.00 - 15.00