Hjælp til alkohol- og stofproblemer

Kender du en, der drikker lidt for meget, eller synes du selv du drikker lidt for meget? Trænger du til at snakke om dit forbrug af euforiserende stoffer?

I Thisted Kommune kan du få råd, hjælp og vejledning til at komme ud af dine problemer.

Thisted Kommune har en række forskellige muligheder, hvad enten du ønsker at snakke med en fagperson om rusmidler, eller du vil i behandling.

Det er Behandlerhuset Farverstræde, som står for at yde hjælp til borgere med stof- eller alkoholproblemer. Du kan altid kontakte os, hvis

  • Du er ung og bekymret for dig selv eller en ven
  • Du er og forældre/pårørende, og er bekymret for et forbrug eller ændret adfærd
  • Du er en fagperson, der gerne vil dele en bekymring

Læs om Behandlerhuset Farverstræde (nyt vindue)

Hvor kan jeg (som voksen) få råd og vejledning?

Du kan henvende dig til din sagsbehandler i den afdeling du evt. er tilknyttet og de kan give råd og vejledning - eller du kan henvende dig direkte til Behandlerhuset på telefon 99 17 25 60.

Hvor kan jeg som barn, ung eller pårørende få råd og vejledning om rusmidler?

Ungekonsulenten i Behandlerhuset Farverstræde står til rådighed med råd og vejledning til dig som ung, der har spørgsmål om dit eget forbrug, og til dig som forælder til unge med uhensigtsmæssigt forbrug af rusmidler.

Du kan altid kontakte ungekonsulenten for at få en snak om dine oplevelser og bekymringer omkring rusmidler. Her kan du også få lov at være anonym.

Ungekonsulenten kan du træffe på telefon 99 17 25 70 eller 21 20 70 22. Du kan også kontakte konsulenten på jsu@thisted.dk 

Hvad gør jeg, hvis jeg vil i behandling for alkoholmisbrug?

Du kan henvende dig til Behandlerhuset Farverstræde, som tilbyder gratis og anonym alkoholbehandling til voksne over 18 år med et problematisk forbrug af alkohol.

Vi tilbyder også rådgivning og behandling til pårørende.

Læs mere om behandling for alkoholmisbrug på Behandlerhusets hjemmeside (nyt vindue)

Hvad gør jeg, hvis jeg vil i behandling for stofmisbrug?

Behandlerhuset Farverstræde tilbyder gratis behandling for misbrug af stoffer. Vi har også et tilbud om rådgivning til pårørende.

Vil du gerne i behandling, lægger vi sammen med dig en plan for det videre forløb, der kan bestå af en eller flere indsatser.

Læs mere om behandling for stofmisbrug på Behandlerhusets hjemmeside (nyt vindue)

Kontaktinfo

Handicap og Psykiatri
Asylgade 30
7700 Thisted
Telefon: 99 17 17 17
E-mail: handicappsykiatri@thisted.dk