Marts

Hvert år påskønner Thisted Kommune de lokale idrætsudøvere og foreninger. 

Trial Team Thisted holdt publikum godt beskæftigede

Derfor havde jeg mandag d. 17 marts æren og fornøjelsen af, at kunne påskønne den store og flotte indsats, som idrætsudøverne og foreningerne har gjort det sidste år. Ikke alene er hver af idrætsudøvernes sejre en personlig sejr, det er også en sejr for foreningen, de repræsenterer, og en sejr for kommunen som helhed.  

Aftenens forløb kunne ikke have været bedre. Efter at jeg bød velkommen, optrådte to lokale drenge, Mads Engelhardt og

Andreas Bek Mortensen, med flere af deres sange. Herefter så vi eksempel på unge mennesker, der måske er kommende vindere af idrætspriser, idet Trial Team Thisted fra Thisted Ungdomsskole optrådte på deres trial cykler med akrobatiske cykelnumre.  

Næstformanden for Folkeoplysningsudvalget, Steffen Kjær Thiesen, holdte en kort tale og herefter var det tid til præmieoverrækkelser. Hver af de påskønnede idrætsudøvere fik overrakt et gavekort på 200 kr. af Ole Jørgensne, vice undervisnings- og fritidschef, og jeg selv.   Til sidst kårede vi årets forening, og Thisted Dagblad fik æren af at kåre årets sportsnavn.

Alt i alt var det en spændende aften som viser, at vi i Thisted Kommune har mange ting at byde på, også inden for idrættens verden. Her på siden kan du se et par billeder fra arrangementet.

Se listen over alle de lokale idrætsudøvere og deres præstationer  

Læs min tale fra arrangementet

 Trial Team Thy fra Thisted Ungdomsskole viser hvad de kan på deres trial cykler