no\\art - nordisk kulturfestival

Thisted Kommune søsætter en mellemfolkelig kulturfestival med lokal og professionel nordisk kunst, der løber af stablen den 13.-15. august.

Der er blevet inviteret nordiske kunstnere, der skal arbejde side om side med lokale aktører. Dette gør, at de besøgende vil blive mødt af en helt unik kulturfestival med både en nordisk og en lokal dimension. Ud over at det er sjovt og meningsfuldt at samarbejde mellemfolkeligt, så er der også en lang tradition for at opsøge det nordatlantiske fællesskab i Thisted Kommune. no\\art bærer traditionen videre. 

Store Torv bliver indtaget af de mange nordiske og lokale kunstnere, og hele Thisted by vil under festivalen sprudle af kulturelle oplevelser. Som besøgende kan du forvente at blive underholdt, inspireret, udfordret og måske endda selv at blive inddraget. Alt sammen er gratis.

Festivalens primære fokus vil være musik og scenekunst, men også litteratur, billedkunstnere, brugskunstnere, designere samt madkultur vil være at finde på festivalen.

Festivalens program
Download festivalens program (opdateret pr. 5/8) som PDF lige her eller hent en program folder på biblioteket eller turistkontoret. 

   


  Baggrund for festivalen
  Navnet ”no\\art” er en forkortelse for ”nordic art” og samtidig et ordspil, idet festivalen netop skal skabe udveksling og dialog om kunst og kultur med en nordisk dimension blandt Thisted Kommunes venskabskommuner.

  Thisted indgår i et nordisk venskabsbysamarbejde med Uddevalla i Sverige, Mosfellbær på Island, Loimaa i Finland samt Skien i Norge. Samarbejdet er den første venskabsbyforbindelse i Norden og fejrede i 2014 75-års jubilæum. Thisted Kommune er i 2016 værter for det nordiske venskabssamarbejde.

  Festivalen bliver afholdt på samme tid som den Nordiske Venskabsbykonference, der finder sted i Thisted fra 14.-17. august samt en ungecamp, der afholdes fra 13.-17. august.

  Thisted Kommune har fået støtte på 110.000 kroner til no\\art fra Kulturpuljen 2016. Logo udarbejdet af Michael Ruby.

  Kontaktinfo

  Kultur og Fritid
  Asylgade 30
  7700 Thisted

  KulturRummet
  Tingstrupvej 13
  7700 Thisted

  Telefon 99 17 17 17
  E-mail: fritid@thisted.dk