Tolkeydelser

Udbuddet vedrører indkøb af tolkeydelser til Thisted Kommune.

De inviteres til at afgive tilbud på levering af tolkeydelser til Thisted Kommunes forvaltninger, institutioner og kontrakts enheder. Opgaven består primært i at tilbyde tolkebistand ved undersøgelse, kontrol, sagsbehandling, samtaler og ved skriftlige oversættelser. Tolke anvendes i Thisted kommune hovedsageligt på beskæftigelses- og integrationsområdet, på socialområdet, på sundhedsområdet og på børne- og ungeområdet.

Tolkningerne vil som hovedregel foregå i borgerens hjem eller hos kommunens forvaltninger og institutioner. Følgende tolkeydelser er omfattet udbuddet:

  • Fremmødetolkning
  • Telefontolkning
  • Videotolkning
  • Skriftlige oversættelser

Tegnsprogstolkning er IKKE omfattet af udbuddet.
Der er situationer hvor der er brug for en tolk kan stille på en given adresse inden for 30 minutter, de særlige tilfælde er IKKE omfattet af udbuddet.

Udbuddet af tolkeydelser er hverken omfattet af udbudsdirektivet eller tilbudsloven. Dette betyder at udbuddet af tolkeydelser skal betragtes som en tilbudsindhentelse med konkurrence.

Sådan byder I

For at deltage i opgaven skal du gå ind på Mercell.dk: http://permalink.mercell.com/40694899.aspx (nyt vindue)

Her tilmelder du dig opgaven ved at trykke på ikonet foroven: ”Meld din interesse”.

Såfremt du ikke er licenshaver hos Mercell Danmark A/S skal du udfylde en registrering af dit firma. Denne registrering er nødvendig for din videre deltagelse og er uden omkostninger.

Efter afsendelse af registreringen har du adgang til alle udbudsdokumenter. Du vil modtage login koder til www.mercell.dk indenfor normal arbejdstid og kan derefter afsende dit tilbud.