Business Breakfast

Thisted Kommune tager nu initiativ til en række dialogmøder med erhvervslivet under navnet Business Breakfast. Møderne holdes som tidlige morgenmøder, en gang hver anden måned.

SÅ er det igen tid til Business Breakfast..!

Den  18. maj 2017, kl. 07.30 – 09.45 hos Ideal Combi i Hurup. Denne gang byder vi på rekruttering af arbejdskraft, og hvad firmaerne NetIP, Dolle, Cimbria og selvfølgelig Ideal Combi selv, gør for at tiltrække de rette medarbejdere. Derudover er der mulighed for networking og sparring med Thy Erhvervsforum, og det bliver muligt at slutte af med rundvisning på Ideal Combi. 

Husk tilmelding til Torben på 24 60 19 79. 

Du kan hente hele programmet her

Bred vifte af emner og virksomheder

Møderne arrangeres af kommunens erhvervsafdeling i samarbejde med Thy Erhvervsforum. Der vil til alle møderne være repræsentanter fra både jobcenter, det tekniske område, Erhvervskontakten samt Thy Erhvervsforum. Alle er områder, som virksomhederne kan få en snak med før eller efter mødet.

Formålet med møderne er, at der skabes en dialog mellem erhvervslivet og Thisted Kommune. Til møderne vil der blive fremlagt og diskuteret relevante emner, som er besluttet i samarbejde med erhvervslivet. For Thisted Kommune er det vigtigt, at oplæggende netop dækker emner, som virksomhederne har behov for at få diskuteret. På denne kan erhvervslivet og Thisted Kommune bedre løfte udviklingen sammen i hele kommunen.  

Business Breakfast møderne vil fremover blive afholdt den tredje torsdag hver anden måned.

Nem tilmelding på mail eller sms

Torben Pedersen fra Erhvervskontakten står for koordinering og tilmelding. Du kan kontakte ham på 2460 1979 eller per e-mail erhverv@thisted.dk.

Afholdte arrangementer

Business Breakfast den 17. november 2016

Business Breakfast den 19. januar 2017

Business Breakfast den 16. marts 2017

Business Breakfast den 18. maj 2017

Kontaktinfo

Erhverv
Asylgade 30
Telefon: 99 17 17 00
Fax: 99 17 22 64
E-mail: erhverv@thisted.dk