Sådan bliver du leverandør

Som en hjælp til det lokale erhvervsliv har Thisted Kommune udarbejdet en udbudsguide. Guiden giver dig overblik over, hvordan du deltager i kommunens udbudsforretninger og udarbejder gode tilbud på udbudte opgaver.

Udbud og indkøb


Læs udbuds- og indkøbspolitikken

vores abonnementsside kan du tilmelde dig en abonnementsservice. Vælg for eksempel emnet ”Udbud” og derefter fremover få tilsendt en e-mail, hver eneste gang der bliver annonceret nye udbud på www.thisted.dk. Du har selvfølgelig også mulighed for at finde alle kommunens udbud.

Se udbud fra Thisted Kommune

Hvordan vælger Thisted Kommune leverandører?

Hvert år indkøber Thisted Kommune for cirka 800 millioner kr. Det er derfor vigtigt for kommunen, at der indgås indkøbsaftaler, hvor priserne er konkurrencedygtige, og hvor kommunen overholder lovgivningen.

I Thisted Kommune vælger vi leverandørerne ud fra de kriterier, som opstilles ved hvert enkelt udbud. Vi handler gerne med det lokale erhvervsliv, selvfølgelig under forudsætning af, at de lokale virksomheder giver de bedste og mest konkurrencedygtige tilbud på de vilkår der er beskrevet i udbudsmaterialet.

Udbudsreglerne som danner baggrund for et konkret udbud består af Udbudsdirektivet og Tilbudsloven samt EU-Traktatens grundlæggende principper. Alt dette kan du læse mere om i vores udbudsguide.

Skriv dig på leverandørlisten

Thisted Kommune har en liste over mulige leverandører. Formålet med leverandørlisten er at have en liste over virksomheder, som vi kan indhente tilbud fra, når der skal indkøbes varer eller ydelser under tærskelværdierne. 

Skriv dig på leverandørlisten

Kontaktinfo

Center for IT og Digitalisering
Asylgade 30
7700 Thisted
Telefon: 99 17 17 17
it@thisted.dk

Åbningstider:

Mandag -
onsdag
 08.00 - 15.00

Torsdag
 
 08.00 - 17.00

Fredag

 08.00 - 14.00