Virk.dk

Virk.dk er virksomhedernes digitale indgang til det offentlige. Portalen giver adgang til 1.300 indberetninger og til søgning i erhvervsrettet information fra offentlige myndigheder.
Virk.dk er virksomhedernes digitale portal til det offentlige. Den er delt op i tre områder: Indberet, Startvækst og Data.
  • Indberet er din virksomheds digitale indgang til det offentlige. Hvad enten det drejer sig om Nemrefusion, sygedagpenge, registrerede ejerforhold, moms, fakturabehandling og meget mere.
  • Målet med Virk Startvækst er at hjælpe dig i gang med din virksomhed. Her får du værktøjer og informationer, som f.eks. forretningsplaner og et komplet budgetsystem. Samt information om lokale erhvervsservicetilbud.
  • Virk Data giver dig let adgang til erhvervsrelaterede data. I datakataloget kan du åbne data fra en lang række myndigheder findes frit tilgængelige. Dette er f.eks. adgang til CVR registret, it-løsning om alle åbne offentlige data med mere.

Start altid med at undersøge www.virk.dk, så du kan danne dig et billede af mulighederne for din virksomhed. Hvis du skulle løbe ind i problemer, er du altid velkommen til at kontakte os på:

Erhvervskontakten                                                                   

Torben Pedersen                                                                       

E-mail: erhverv@thisted.dk                                                       

Telefon: 99 17 17 00