Sundhed på arbejdspladsen

Hvis din virksomhed har interesse i at gøre en forskel og noget aktiv for jeres medarbejdere, er der nu en enestående gratis mulighed.

Motion på arbejdspladsen

En travl hverdag stiller store krav fra omverdenen til dig om at kunne varetage og udføre alle de opgaver du eller dine kollegaer bliver stillet overfor både på arbejdet og i fritiden. Kunne du tænke dig at gøre noget ved din sundhed men har svært ved at få det presset ind i hverdagen, er der nu en gratis og enestående mulighed for at skærpe fokus, få mere enegi og blive sundere.

Nu har din virksomhed mulighed for at deltage i et gratis projekt, der skal fremme sundheden på arbejdspladsen. I en travl hverdag er det ofte svært at få tid til at gøre noget ved sin sundhed. Derfor er Motionsambassadør Projektet et projekt, der forsøger at hjælpe folk til at få en sundere hverdag, ved at sætte fokus på sundheden på arbejdspladsen.

Arbejdspladsens fysiske rammer og arbejdets organisering kan have en stor betydning for dig og dine kollegaers sundhedsvaner. Udover betydningen for jeres sundhedsvaner, udgør arbejdspladsen et socialt fællesskab hvor i har mulighed for at præge og støtte hinanden til en sundere livsstil. Arbejdspladsen er derfor en god arena for at hjælpe medarbejdere til en sundere livsstil.

Den nyeste forskning viser at, en investeringen af virksomheden i medarbejdernes sundhed, bliver udlignet i produktiviteten, mere energi hos de ansatte, glade medarbejdere, mindskning af sygefravær og en længere aktivitet på arbejdsmarkedet. Dette er både en fordel for dig og din arbejdsplads. Så skynd jer af få uddannet en motionsambassadør til at sætte fokus på sundheden.

Hvor sund er din virksomhed?

Thisted kommune udbyder nu en pris til den sundeste virksomhed i kommunen. Læs mere om prisen her.

Kontaktinfo

Sundhed
Asylgade 30
7700 Thisted
Telefon: 99 17 17 17
E-mail: thistedkommune@thisted.dk

Åbningstider:

Mandag - onsdag   
10.00 - 15.00
Torsdag 10.00 - 17.00
Fredag 10.00 - 14.00

Telefontider:

Mandag - onsdag   
10.00 - 15.00
Torsdag 10.00 - 17.00
Fredag 10.00 - 14.00