Rigtige Mænd Løbet

Er du en rigtig mand? Så tør du vel også tage en rigtig udfordring op fra nogle andre rigtige mænd!

Thisted sejlklub d. 5. juni 2018 kl. 19.00

Det handler ikke om en løftet pegefinger, men lige så meget om fællesskabet, humor, mandhørm og forhåbentligt en lidt sundere livsstil. Derfor inviteres alle ”Rigtige Mænd” i Thisted Kommune til at  tage udfordringen op, samle en håndfuld venner/kolleager, bliv en del af fællesskabet/Sjakket og træne op til ”Rigtige Mænd Løbet” i Thisted den 24. maj.

Tilmelding

Gå ind på www.rigtigemaend.dk og læs meget mere om, hvordan du bliver en del af Sjakket og vis du er en rigtig mand!

Hvad er rigtige mænd løbet?

Løbet er finalen på flere ugers sjov og træning i ”Rigtige Mænd Sjakket”, som er et træningsfællesskab bl.a. på Facebook, hvor mænd tilmelder sig og træner sammen i hold af 3 personer. ”Træningen” kommer til at finde sted sideløbende med de nye Rigtige Mænd på DR, hvor mændene i de forskellige sjak, følger de 5 mænd på tv og lave de samme træningsøvelser.

Selve løbet fungere som et stjerneløb, med udgangspunkt på pladsen bag sejlklubben i Thisted. Herfra skal holdene ud til forskellige poster, hvor der vil vente sjove udfordringer. Der vil være 6 poster fordelt rundt omkring i Thisted, by med en gennemsnitlig afstand på ca. 1 km. 

Det er vigtigt at understrege at LØBET ER FOR ALLE, uanset vægtklasse. Derfor er det også tilladt for hvert hold at medbringe 2 cykler, så de ømmeste ben kan skånes lidt.

Du kan se mere omkring løbet og sjakket lige her.

 

Nedenunder kan billeder fra 2017 ses