Livsstilshold for personer med svær overvægt

Thisted kommune tilbyder gratis hjælp til vægtstop eller vægttab

Hvad går kurset ud på?

Kurset er for dig med svær overvægt med et BMI på 35 eller derover, som er motiveret for at arbejde med egen sundhed. Undervisningen er opbygget som gruppeundervisning, og du vil sammen med de andre deltagere fungere som positiv selvhjælper og medhjælper for gruppen. Som deltager forventes det, at du har lyst til at arbejde aktivt med dine mål om at opnå sundere vaner. Målet er, at du får viden om og redskaber til at arbejde med egen sundhed på mange forskellige områder.

I forløbet arbejdes der ud fra Fødevarestyrelsens officielle kostråd, Sundhedsstyrelsens ”Små Skridt” og individuelle handleplaner. Undervisningen vil bl.a. handle om vaneændring, fysisk aktivitet, mad, velvære, fastholdelse og vedvarende motivation.

Tid og sted:

For tid og sted se vores årshjul her

Forløb:

Inden opstart af et holdforløb vil du indkaldes til en indledende samtale for at afdække dine udfordringer og mål. Her vil vi også få afklaret, om holdforløbet er det rette for dig

Der vil være 8 mødegange fordelt over 10 uger. I starten vil der være 5 teoretiske mødegange, som vil forløbe ugentligt. Herefter vil der være en opfølgningsgang efter 2 uger samt en afslutning efter 2 uger. Derudover vil der være en enkelt gang i forløbet, hvor vi vil lave noget fysisk aktivitet sammen. Denne aktivitetsgang ligger ikke fast, men er flydende alt efter, hvilken aktivitet vi skal prøve.

Hvert forløb varer 1½ time pr. gang. Der vil max være 15 deltagende på holdet.

Tilmelding og yderligere information:

For at tilmelde dig vores hold klik her 

Sundhedsafdelingen—sundhed@thisted.dk

Kenneth Saugstrup Christensen • tlf. 9917 1923