Lær at lev med Kroniske smerter

Døjer du med kroniske smerter? Oplever du at dine symptomer forhindre dig i få din hverdag til at fungere? Kunne du tænke dig inspiration, til hvordan du kan tackle dine kroniske smerter? så se mere omkring kurset her.

Læs om:

Kurset er for dig, der er ramt af langvarig sygdom og har bekymringer og frustrationer over din job- og sygdomssituation.  På kurset vil du blive præsenteret for en række værktøjer til selvhjælp, som du kan bruge til at tackle din job- og sygdomssituation aktivt. Som kursist er det vigtigt, at du er motiveret for at arbejde aktivt med de udfordringer, du står overfor i din hverdag. Din opgave er at udvælge og øve dig i netop de redskaber, som du oplever, er gode for dig.

Deltagerne på kurset har forskellige sygdomme. Alligevel viser det sig, at mange udfordringer og bekymringer er ens. Med jeres forskellige erfaring kan I inspirere og hjælpe hinanden.

Tid og sted

For tid og sted, se vores årshjul her

Forløb

Kurset varer 2½ time pr. gang – og foregår én gang om ugen i 6 uger. Der er max 16 deltagere i gruppen.

Gruppen ledes af uddannede frivillige instruktører, der selv kender til at have en langvarig sygdom og ved, hvordan det er, når sygdom begrænser mulighederne for at arbejde.

Pris

Det er gratis at deltage

Transport

Tilbuddet omfatter ikke kørsel.

Tilmelding og information

For at tilmelde dig vores hold klik her

Henriette Odgaard Christensen, fysioterapeut og koordinator på Lær at tackle-forløb
Telefon: 61143118
sundhed@thisted.dk

Henriette kan også give dig mere information om, hvad kurset indeholder.

Se evt. mere på www.patientuddannelse.info

Se folder om Lær at leve med kroniske smerter