Lær at tackle Job og Sygdom

Har du en kronisk/langvarig sygdom? Oplever du at dine symptomer forhindre dig i at arbejde? kunne du tænke dig inspiration, til hvordan du kan arbejde på trods sygdom? så se mere omkring kurset her.

Læs om:

Kurset er for dig, der er ramt af langvarig sygdom, er sygemeldt eller i risiko for at blive det. Lever du med frustrationer og bekymringer over din job- og sygdomssituation, mangler du redskaber til at få mere styr over din sygdom og jobsituation, så er dette kursus måske noget for dig.

Deltagerne på kurset har forskellige sygdomme, og årsagerne til sygemelding er forskellig. Alligevel viser det sig, at mange af udfordringerne og bekymringerne er ens, og de forskellige erfaringer kan inspirere og hjælpe. Formålet med kurset er at lære at tackle de forhindringer, sygdom giver for at vende tilbage til arbejde.

Tid og sted

For tid og sted, se vores årshjul her

Forløb

Kurset varer 2½ time pr. gang – og foregår én gang om ugen i 6 uger
Der er max 16 deltagere i gruppen

Gruppen ledes af uddannede frivillige instruktører, der selv kender til at have langvarig sygdom og ved, hvordan det er, når sygdom begrænser mulighederne for at arbejde.

Pris

Det er gratis at deltage

Transport

Tilbuddet omfatter ikke kørsel.

Tilmelding og information

For at tilmelde dig vores hold klik her

Henriette Odgaard Christensen, fysioterapeut og koordinator på Lær at tackle-forløb
Telefon: 61143118
sundhed@thisted.dk

Henriette kan også give dig mere information om, hvad kurset indeholder.

Kurset er udviklet af Komiteen for Sundhedsoplysning i samarbejde med Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering og Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse.

Se evt. mere på www.patientuddannelse.info

Se folder om Lær at Tackle Job og Sygdom