Kommunikationscenter Thisted

I Thisted Kommune tilbyder Kommunikationscenter Thisted kompenserende specialundervisning for voksne med erhvervet eller medfødt funktionsnedsættelse.

Hvem kan anmode om kompenserende specialundervisning for voksne?

Du kan anmode om kompenserende specialundervisning for voksne, hvis du har en erhvervet eller medfødt funktionsnedsættelse som følge af et handicap. Tilbuddet omfatter undervisning og/eller rådgivning/vejledning for personer med f.eks.

  • talevanskeligheder
  • hørevanskeligheder
  • erhvervet hjerneskade
  • sindslidelser
  • generelle indlæringsvanskeligheder

Ansøgning om kompenserende specialundervisning for voksne:

Hvis du ønsker et tilbud om kompenserende specialundervisning for voksne skal du indsende en ansøgning til Kommunikationscenter Thisted.

Ansøgningsskemaet kan du finde på vores hjemmeside: www.thisted.dk/kc

Du kan også få et ansøgningsskema tilsendt ved at ringe til os.

Når vi har modtaget ansøgningsskemaet fra dig, indkaldes du til en forsamtale. På baggrund af forsamtalen udarbejdes en indstilling til kompenserende specialundervisning for voksne. I forbindelse med undervisningen udarbejdes en individuel undervisningsplan, der danner grundlag for undervisningen.

Sådan kontakter du os:

Ønsker du yderligere oplysninger kan du ringe til Kommunikationscenter Thisted på tlf. 99 17 27 25, eller du kan sende os en e-mail.

Vores e-mailadresse er: kommunikationscenter@thisted.dk

Du kan også besøge vores hjemmeside, hvor du kan finde oplysning om vores forskellige tilbud. Hjemmesideadressen er: www.thisted.dk/kc

Kontorets åbningstider: Mandag – torsdag kl. 8 – 14, fredag kl. 8 – 12.

Adresse: Kommunikationscenter Thisted, Kr. Kolds Gade 3, 7700 Thisted.